Herdenking 30 jaar EFS College C.O.V.A.B.

Viering 30jaar CovabMet genoegen werden door het Stichtingsbestuur, directie, staf en personeel van het EFS College COVAB  diverse stakeholders, zakenrelaties en de zo genoemde ‘ston futu’s “  uitgenodigd om i.v.m. de herdenking van het 30 jarig bestaan van ons opleidingsinstituut de oecumenische dienst bij te wonen.

Op 16 november , op de jaardag van de organisatie , werd er een diner-buffet party gehouden. De aanwezigen werden op deze avond middels een presentatie getiteld;
Highlights 30 jaar Centrale Opleiding voor verpleegkundigen en Beoefenaren van Aanverwante Beroepen  C.O.V.A.B. teruggevoerd naar markante gebeurtenissen van de organisatie.

Onder de aanwezigen waren behalve de Minister en Directeur van het Ministerie van Volksgezondheid ook andere speciale gasten aanwezig. De hoogste gast was onze eigen firstlady Mw. Ingrid Bouterse Waaldring die namens de President Z.E. Desire Bouterse de felicitatie boodschap overbracht.
Haar boodschap sloot ze af middels het uitbrengen van een toast.

huldiging jubilarissenVijf personeelsleden, Gisla Emanuelson, Lea Kortam, Edith Dorder,. Winanda Morgenstond en  Mohamed Ismail werden i.v.m. hun 30 dienstjaren gehuldigd. Ze ontvingen uit handen van de directeur een halsketting van geelgoud met een ronde medaillon  waarop het logo van COVAB  gegraveerd is. Vermeldenswaard is dat de jubilarissen, op aanvraag van de directeur, ook gedecoreerd werden op 23 november 2012 door de President Z.E. Desire Bouterse

Share this Post!

About the Author : Trisno Karijodikromo