Groet scheidende directeur

 

DSCN3101

Op 1 juli 1988 trad ondergetekende in dienst als docent Verpleegkunde.

Op 1 januari werd ze benoemd tot coördinator van de basisopleidingen.

Op verzoek van het toenmalig bestuur heeft zij na lang wikken en wegen besloten de functie van directeur, na pensionering van haar voorganger, over te nemen.

Per 1 september 2000 werd zij in die functie benoemd en nam per 1 januari 2001 officieel de scepter over.

In de 25 jaren  dat zij deel mocht uitmaken van COVAB, heeft zij heel veel mogen leren.  Niet alleen wat het werk betreft, maar ook ten aanzien het mens zijn. Zij heeft mogen leren van haar personeel, studenten, netwerkrelaties en besturen van de Stichting. Haar dienstperiode heeft zij kortom als positief en leerrijk ervaren.

In haar functie als directeur van de Stichting de afgelopen 13 jaar heeft zij met ondersteuning van het personeel het EFS College COVAB zien groeien in zowel de breedte (aanbod aan diverse opleidingen) als in de diepte (verschillende niveaus van opleiding) waar kwaliteit steeds voorop staat.

Er is een tijd van komen en gaan en voor haar is de tijd van komen gegaan en de tijd van gaan is gekomen, waarbij zij met een gevoel van trots terug kijkt naar het personeel en het werk dat zij gezamenlijk verzet hebben.

13 september a.s. zal zij “afscheid”  nemen van het personeel om te gaan genieten van een wel verdiende vakantie en in aansluiting daarop vanaf 1 januari 2014 de vruchten van haar pensioen te mogen plukken.

Langs deze weg wenst zij haar dank aan u uit te brengen voor de prettige samenwerking en ondersteuning die zij van u heeft mogen ontvangen en de prettige herinneringen en vriendschappen die zij hieraan heeft overgehouden.

Dank, dank en nogmaals dank en heel veel succes toegewenst in uw verdere carrière.

Klik hier voor afbeeldingen.

 

Hartelijke groeten,

 

Yacintha Lieuw A Soe

Directeur EFS College C.O.V.A.B. (periode 2000 – 2013)

 

 

 

 

Share this Post!

About the Author : Renata Vrede